Η Ελληνική Παιδεία στο στόχαστρο! Λήθη με το αζημίωτον!
15 / 03 / 2008
100,000$ για την «αναθεώρηση» της καταστροφής της Σμύρνης !
(Με την καθοδήγηση του State Department ! ) Αναδημοσίευση από το GreekAlert για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε.Για να καταλάβετε για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν οι ιστορικοί όπως η κ.Ρεπούση και η κ.Κουλούρη, οι δημοσιογράφοι όπως ο κ.Παπαχελάς. Ο τελευταίος έκανε αφιέρωμα στα “άπλυτα” του Πούτιν. Για τον Soros…όμως κουβέντα! Τα [...]
100,000$ για την «αναθεώρηση» της καταστροφής της Σμύρνης !
(Με την καθοδήγηση του State Department ! ) Αναδημοσίευση από το GreekAlert για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε.Για να καταλάβετε για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν οι ιστορικοί όπως η κ.Ρεπούση και η κ.Κουλούρη, οι δημοσιογράφοι όπως ο κ.Παπαχελάς. Ο τελευταίος έκανε αφιέρωμα στα “άπλυτα” του Πούτιν. Για τον Soros…όμως κουβέντα! Τα δολάρια που ρίχνει ο Τζόρτζ στο ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν “μπουκώσει” τα στόματα όλων!
Το περιοδικού State (Νοεμβριος 2000), το επίσημο περιοδικό του State Department φιλοξένησε άρθρο με τίτλο “Track Two : Beyond Traditional Diplomacy”. Track Two ονομάζονται οι διπλωματικές προσπάθειες για “εξομάλυνση” σχέσεων που γίνονται απο μη κυβερνητικά όργανα, και όπως μας ενημερώνει το State, οι πρωτοβουλίες αυτές προάγουν τα συμφέροντα των Η.Π.Α!!! Αυτός λέει είναι και ο λόγος που το state department εχει παίξει σημαντικό ρόλο βοηθώντας την “track two” ατζέντα του Πανεπιστήμιου Columbia στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας οτι οι Πρεσβείες στην ΑΘήνα, την Αγκυρα και τη Λευκωσία είναι πλήρως αφοσιωμένες στο να προωθούν τις δραστηριότητες “track two”
Οι δημοσιοσχετιστες των Πρεσβειών δημιούργησαν προγράμματα ανταλλαγών για να ενισχύσουν την Ελληνοτουρκική συνεργασία μεταξύ διανοουμενων, δημοσιογράφων, ακαδημαϊκών και αρχαιολόγων.
Απο τη συνάντηση ελλήνων και τούρκων βιομηχάνων στη Κωνσταντινούπολη.
Μια ακόμα track two επιτυχία. Στη φώτο του περιοδικού ο κος Ταρα και ο κύριος Κουτσικος.Το προσωπικό μάλιστα των Πρεσβειών παρακολουθεί τα project αυτά που είναι σε τομείς όπως Πανεπιστημιακοι, Πολιτισμού κλπ.
Ο Δημήτρης Σγουρος χειροκροτείται απο 5,000 Τούρκους στα πλαίσια μιας Track two διπλωματικής κίνησης
Το πανεπιστήμιο της Columbia έκανε και ειδικά σεμινάρια για το προσωπικό των Πρεσβειών ωστε να κατανοήσουν καλύτερα τα του Track Two.Στο άρθρο γίνεται αναφορά στους σεισμούς Ελλάδας Τουρκίας και στο πως οι μετέπειτα κινήσεις (track two) οδήγησαν σε ένα θετικό κλίμα που συν τοις άλλοις έφερε σαν αποτέλεσμα το να συμφωνήσουν οι υπουργοί παιδείας Ελλάδος – Τουρκίας να εξαλείψουν αρνητικά στερεότυπα απο τα σχολικά βιβλία!!!!
Το άρθρο συνεχίζει με διάφορες αναφορές σχετικά με το πως το πανεπιστήμιο της Columbia μέσο δραστηριοτήτων “track two” βοήθησε στις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας.Και φτάνουμε τώρα στα της Σμύρνης.Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό. Μια πρωτοπoριακή δραστηριότητα επικεντρώθηκε στην κοινή ιστορία Ελλάδας – Τουρκίας. Ομάδες ερευνητών δημιουργήθηκαν για να εξετάσουν τα γεγονότα κατά την “πυρπόληση”-”καταστροφή” της Σμύρνης ή – ανάλογα με το πως το βλέπει κάθε έθνος – την φωτιά του Ιζμίρ!!!!!! Ακαδημαϊκοί – λέει το άρθρο – ετοιμάζουν παράλληλες και κοινές δημοσιεύσεις σαν μια αρχή για εθνικό διάλογο πάνω στα ιστορικά γεγονότα.Το άρθρο συνεχίζει τα περι των δραστηριοτήτων “track two” αλλά εμείς φυσικά θα επικεντρωθούμε στα της Σμύρνης.
και φυσικά μην ξεχάσετε να διαβάσετε το εισαγωγικό άρθρο του περιοδικού με την υπογραφή της γνωστής και μη εξαιρετέας κας……..με τις υγείες μας….
ο αγώνας ενάντια στα βιβλία της ντροπής συνεχίζεται….υπομονή…έχει και συνέχεια…greekalertδειτε και εσείς το άρθρο στο περιοδικό STATE www.state.gov/documents/organization/83352.pdf
15 / 03 / 2008 | Tags: Ελληνική Γλώσσα, Παιδεία |










